Unieke En Smaakvolle Ervaring

Welkom bij Surinaamse Foodtruck

Bij Surinaamse Foodtruck nemen we je smaakpapillen mee op een avontuurlijke reis door de smaken van Suriname. Onze foodtruck is een rijdend feest van authentieke Surinaamse gerechten en de geurige aroma's van de Surinaamse keuken.

Ons Foodtruck Menu
Stap binnen in onze mobiele keuken en ontdek een menu boordevol verrukkelijke Surinaamse lekkernijen. Van de bekende roti tot smaakvolle broodjes en exotische snacks, elk gerecht is bereid met liefde en vakmanschap, zodat je een stukje Surinaamse cultuur kunt proeven.

Catering op Locatie
Of je nu een festival, bedrijfsevenement, bruiloft of een andere speciale gelegenheid organiseert, onze Surinaamse foodtruck is klaar om je gasten te verwennen met de smaken van Suriname. We bieden catering op locatie, zodat je een unieke en smaakvolle ervaring kunt creëren voor je gasten.

Onze Missie
Bij Surinaamse Foodtruck is onze missie om de passie voor de Surinaamse keuken te delen door middel van smaakvolle gerechten en een levendige sfeer. We streven altijd naar kwaliteit, authenticiteit en klanttevredenheid bij alles wat we doen.

Contact
Wil je onze foodtruck boeken voor je evenement, heb je vragen of speciale verzoeken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons enthousiaste team staat klaar om je te helpen en je evenement te laten schitteren met Surinaams eten.

Bij Surinaamse Foodtruck brengen we niet alleen eten, maar ook een stukje Surinaamse cultuur naar jou toe. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze foodtruck en je een smaakvolle ervaring te bieden waar je nog lang over zult praten.

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Alle feesten op een rij: Leukste Themafeest

Feest bij ons of feest bij u: Onze locaties - event-locatie.nl

Surinaamse muziek en dans: surinaamseparty.nl

Surinaamse catering en drankjes: surinaamsecateringfeest.nl

Foodtruck: surinaamsefoodtruck.nl

Complete Surinaamse feest: surinaamsfeest.nl


Neem contact met ons op - Boek een band bij ons

Chat met ons: chat link

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).